• English
  • Nederlands
  • Español
  • Deutsch

HOMEAbout UsSITEMAPLOGIN
© MaiAx Advisors BV

Ondersteuning bij Regelgeving en uitvoering van beperkingen door de mededingingsautoriteiten.

Tijdens een vroeg stadium van een transactie rekening houden met de mededing wetgeving onnodige remedies en waard vernietiging voorkomen en een vlotte en zo vlekkeloos mogelijke verlopende transactie sluiten.

In nauwe samenwerking met de gespecialiseerde mededingingsadvocaten van de cliënt kan MaiAx Advisors helpen bij het ontwikkelen van creatieve oplossingen en een gunstig resultaat van de regelgevingsprocessen faciliteren door optimale deal-structuring.

MaiAx Advisors heeft ruime ervaring in het bieden van perspectief en input op aanvragen van vergunningen voor een concentratie en de regelgevingsprocessen, waaronder het leveren van doeltreffende industrie relevante presentaties aan de mededeling autoriteiten.

Uitvoering van de door de mededeling autoriteiten opgelegde beperkende maatregelen kunnen de transactiewaarde uithollen. MaiAx Advisors ontwikkelt creatieve implementatie oplossingen met een optimale uitkomst binnen het regelgevingskader met minimale waarde vernietiging. MaiAx Advisors is in staat desinvesteringen als gevolg van mededingingsmaatregelen uit te voeren met maximalisatie van waarde.

                                     

Terug naar Fusies & Overnames