• English
  • Nederlands
  • Español
  • Deutsch

HOMEAbout UsSITEMAPLOGIN
© MaiAx Advisors BV

Over ons

MaiAx Advisors is een M & A / Fusies en Overname-boutique, in hoge mate gespecialiseerd in verkoop, fusies en overnames van ondernemingen binnen de Europese energie-industrie. MaiAx Advisors BV werd in 2004 opgericht (oorspronkelijk als MaiAx Advisors Consultants BV) te Den Haag door Drs Rolf van Nauta Lemke.

De zeer gevoelige aard van de M & A-transactieomgeving noopt MaiAx Advisors tot het voeren van een strikt vertrouwelijk, no-names-beleid.  MaiAx Advisors werkt op een uiterst vertrouwelijke basis, waarbij zij zich verre houdt van enige publiciteit. Op die wijze staat dit beleid borg voor een optimale werkomgeving voor de totstandkoming van M & A transacties.

Management Team

 

Our teams

De specialisten achter MaiAx Advisors beschikken over een ruim scala van industriekennis en -ervaring.  MaiAx Advisors stelt zijn teams steeds samen uit een breed spectrum van ervaren specialisten. Teams en specialisten worden geselecteerd, aangepast aan de specifieke behoeften van elk project.

Adres

MaiAx Advisors is gevestigd in Den Haag. Het adres van ons hoofdkantoor is: Han Stijkelplein 22, 2597 NS, ’s-Gravenhage, Nederland.

Associates

MaiAx Advisors werkt daarnaast/ook met een exclusief netwerk van aangesloten en complementaire bedrijven, waaronder: